Disclaimer

Hoewel het persoonlijk dieet dat gegeven wordt, het voedingsadvies, de begeleiding en de orthomoleculaire benadering van voeding en gezondheid zeer waardevol en gezondheidsbevorderend zijn, mogen zij op geen enkele wijze de klassieke geneeskunde vervangen. Zij kunnen aanvullend zijn op de behandeling van een klassieke arts, maar vervangen op geen enkele wijze het advies en de behandeling van de geraadpleegde en/of behandelende arts.
Eventuele lopende klassieke behandelingen bij een arts dienen onverkort te worden verdergezet en indien noodzakelijk dienen aanvullende en/of vervangende klassieke therapie├źn te worden gevolgd.

De medewerkers van Dieetcentrum Zoersel besteden uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde content op deze website. Dieetcentrum Zoersel en al haar medewerkers zijn echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Dieetcentrum Zoersel en al haar medewerkers kunnen hiervoor dus ook niet aansprakelijk worden gesteld.